BORŠČ Z KRÁLIČÍHO MASA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: Králičí předek a vnitřnosti bez jater, kořenová zelenina, čtvrtka hlávkového zelí, 1 cibule, 3 rajčata nebo rajský protlak, pepř, nové koření, bobkový list, 1 dl husté kyselé smetany, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Králičí maso opereme a dáme vařit do osolené vody s půlkou cibule i se slupkou, která polévku obarví. Když je maso měkké, zbavíme je kostí a jemně pokrájíme. Celer, petržel, mrkev i cibuli oloupeme, nakrájíme na silnější kousky, vložíme do dostatečně velkého kastrole, zalijeme vrchní mastnou polévkou, aby byla zelenina potopena, a dusíme doměkka. Přidáme oloupaná pokrájená rajčata nebo protlak, na širší proužky pokrájené plátky zelí a ještě chvíli dusíme pod pokličkou. Teprve potom přilijeme procezený vývar z králičího masa, polévku okyselíme, přisolíme, podle potřeby při sladíme, opepříme a vložíme do ní prohřáté, drobně rozkrájené maso. Na talíři zdobíme každou porci 2 lžícemi husté smetany. Podáváme s tenkými krajíčky černého chleba.

BORŠČ Z KRÁLIČÍHO MASA BORŠČ Z KRÁLIČÍHO MASA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1344 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz